It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

J18: Fortsatt trögt med målskyttet - stortorsk mot Karlskrona

 
Efter en ganska okej inledning av Tingsryds J18 med 4 poäng på 3 matcher så åkte man på en riktig stjärnsmäll idag. 
 
Hemma mot Karlskrona - ett lag som inlett med 3 poäng på 4 matcher skulle mer eller mindre köra över dom grönvita. Det stod bara 2-0 efter första tjugo minuterna till bortalaget där man vunnit skotten med 15-4. 
 
Sen skulle man bara panga in mål från Karlskronas sida - hela fyra stycken kom i mittenakten. Matchen skulle sluta 8-0 till bortalaget - skotten slutade 46-20 till KHK. 
 
Som det ser ut nu så får J18 rikta sig in på att undvika kvalet - men då måste målskyttet verkligen komma igång. ETT mål på 4 matcher är inte alls bra och innan denna match hade defensiven vart bra då man släppt in 1 mål per match. 
 
Kommande match för J18 blir mot länsrivalen Växjö Lakers borta torsdag den 25:e januari i Växjö Ishall. En otroligt viktig match och så här långt har man plusstatistik på Växjö - då man vunnit båda mötena i grundserien.
 
Men nu möter man ett helt annat Växjö som vunnit samtliga 4 matcher och har full pott och pangat in 26 mål på dessa matcher. 
 
Övriga matcher idag:
Växjö - Borås  6-3
Malmö - Skövde  6-0