It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

J18: Jansson stängde igen när TAIF vann mot Oskarshamn

 
 
Ikväll var det start för fortsättningsserien i J18 Elit Södra. Tingsryd tog sig an Smålandskonkurrenten Oskarshamn på hemmaplan.
 
I en match som trots skotten (44-17 till IKO) var en tajt och jämn match. TAIF var det lag som gjorde matchens enda mål som kom i början på andra perioden - bara 24 sekunder gammal kunde Noah Liljegren-Blomqvist göra det mål som gav dom grönvita tre poäng.
 
Tingsryd gjorde en stabil insats mot detta Oskarshamn som tryckte på rejält för en kvittering. Didrik Jansson i kassen stängde igen butiken helt och räddade alla 44 skotten i denna tillställning. 
 
Bra start för J18 som i kommande match möter favoriterna på förhand i denna serie, Malmö på bortaplan om en vecka - den 11 januari närmare bestämt.
 
Övriga resultat:
Malmö - Karlskrona 4-2
Borås - Skövde 4-0