J18: Jansson stängde igen när TAIF vann mot Oskarshamn

Ikväll var det start för fortsättningsserien i J18 Elit Södra. Tingsryd tog sig an Smålandskonkurrenten Oskarshamn på hemmaplan.

I en match som trots skotten (44-17 till IKO) var en tajt och jämn match. TAIF var det lag som gjorde matchens enda mål som kom i början på andra perioden - bara 24 sekunder gammal kunde Noah Liljegren-Blomqvist göra det mål som gav dom grönvita tre poäng.

Tingsryd gjorde en stabil insats mot detta Oskarshamn som tryckte på rejält för en kvittering. Didrik Jansson i kassen stängde igen butiken helt och räddade alla 44 skotten i denna tillställning.

Bra start för J18 som i kommande match möter favoriterna på förhand i denna serie, Malmö på bortaplan om en vecka - den 11 januari närmare bestämt.

Övriga resultat:
Malmö - Karlskrona 4-2