It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

J18: Trots 53 skott emot sig - TAIF plockade poäng mot favoriterna

 
 
Tingsryds J18 fick en kanonstart i premiären av fortsättningsserien (seger 1-0 mot Oskarshamn) - nu åkte man ner till Malmö och mötte favoriterna till att ta hem denna serie.
 
Och Tingsryd hade inte mycket till lägen då man endast under matchen sköt NIO skott. Men trots detta hade man en storspelande målvakt i Emil Cederlund som räddade en poäng åt lagkamraterna. 
 
Han räddade hela 52 av 53 skott han fick mot sig - för efter 60 mållösa minuter kunde favoriterna Malmö drar det längsta strået och plocka med sig bonuspoängen. 
 
Men som sagt stor eloge till Cederlund som vinner mer eller mindre en poäng till TAIF. Man har fått en bra start och har 4 poäng efter två spelade matcher och härnäst väntar serieledaren Borås hemma på söndag. 
 
Ett Borås som hittills tagit full pott efter tre spelade matcher - därmed väntar en ny tuff utmaning för dom grönvita. 
 
Övriga matcher ikväll:
Växjö - Karlskrona  4-2
Borås - Oskarshamn  3-2
 
---------
 
Kommande match:
Borås (h) - söndag, nedsläpp 14.00 i Nelson Garden Arena