It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

J18: Utvisningarna fällde Tingsryd mot serieledarna Borås

 
 
I eftermiddag tog sig Tingsryds J18 an serieledarna Borås som så här långt tagit full pott på sina tre matcher. 
 
Efter en jämn första period där det svängde en hel del - så var det mer spel mot ett mål i andra perioden, men mycket tack vare att Tingsryd drog på sig utvisningar (vissa mer klara än andra). 
 
Borås gjorde 1-0 efter fem minuter in i andra perioden i just spel fem mot fyra. Hemmalaget lyckades inte under dom få gånger bortalaget blev utvisade vilket skulle visa sig avgörande. 
 
Serieledarna kunde med tre minuter innan pausvila göra 2-0 och få med ett gott självförtroende inför sista perioden. 
 
I den avslutande akten var det parodi på domarnivån på alla dessa utvisningarna Tingsryd fick - samtidigt som bortalaget hade en del solklara men utan att domaren plocka dessa. Bortalaget kunde med sju minuter kvar punktera matchen med att göra 3-0 i spel fem mot fyra. 
 
Man fick aldrig chansen i sista perioden att komma ikapp p.g.a alla utvisningar man ådrog sig. Skotten slutade 50-20 till Borås och Didrik Jansson mellan stolparna ska inte lastas för målen i matchen. 
 
Kommande match för J18 blir om en vecka då Karlskrona kommer på besök till Nelson Garden Arena. 
 
Övriga matcher idag:
Karlskrona - Skövde  8-1
Oskarshamn - Växjö  2-4