It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

J20: Ännu en seger för TAIF - närma sig serieledning

 
Tingsryds J20 spelade i eftermiddags match hemma mot Borås och har haft en god form de senaste matcherna. Framför allt senaste matchen där man vann med 3-2 mot serieledarna Oskarshamn. 
 
Och efter två tajta perioder mot bortalaget där man låg i underläge inför sista med 1-2 - så rasslade till i nätet hela SEX gånger i tredje akten. 
 
Inom en halvminut hade man vänt 1-2 till 3-2 genom Lucas Nilsson och Elias Malmkvist (hans andra mål i matchen) - sen bara 45 sekunder senare stod det 4-2 (Tobias Henriksson) till hemmalaget. 
 
Efter att Louis Petit gjort 5-2 så hade Borås chansen att komma in i matchen med att göra mål på straff men misslyckades. 
 
Erik Hansson och Anton Bengtsson kunde avsluta målskyttet där matchen slutade 7-3 till Tingsryd och ytterligare tre poäng på kontot för Micke Nilssons gäng.
 
Inte bara att man tog en seger idag - man närmar sig serieledarna Oskarshamn som förlorade dagens match med 5-8 hemma mot Mölndal. Nu skiljer det endast två poäng lagen emellan när det återstår fem matcher innan förkvalet drar igång. 
 
Övriga matcher idag:
Troja/Ljungby - Vita Hästen (uppskjuten, spelas en annan dag)
Oskarshamn - Mölndal  5-8