It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

J20: Jämn tillställning när TAIF besegrade serieledarna

 
 
Det skulle visa sig vara en jämn tillställning mellan serietvåan Tingsryd och serieledarna Oskarshamn denna lördageftermiddagen i NGA. 
 
Hemmalaget tog ledningen i matchen genom Erik Hansson 16 minuter in i period ett. Hanssons 15:e mål denna säsong på 21 matcher - sen till den andra perioden skulle Elias Malmkvist utöka ledningen till 2-0.
 
Bara några minuter efter Tingsryds 2-0 reducerade Oskarshamn och en rafflande avslutning var att vänta inför den tredje och avslutande akten. 
 
Tidigt in i period tre kunde Louis Petit utöka ledningen för dom grönvita. Bortalaget reducerade till 3-2 med halvminuten kvar av matchen - men TAIF kunde hålla ut och ta alla tre poängen. 
 
Första segern den här säsongen mot Oskarshamn för Tingsryd då man förlorat dom två tidigare matcherna mot serieledarna. Full pott denna veckan för dom grönvita innebär att man har nu 10 poäng ner till Halmstad som ligger på en fjärdeplats (där Tingsryd har en match mer spelad).
 
Nästkommande match blir också det på hemmaplan för Tingsryd då man möter Borås nästa lördag med start 14.00. 
 
Övriga matcher:
Skövde - Borås  2-5
Vita Hästen - Mariestad  2-5