It's all about TAIF

It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

J20: Stark tredjeperiod av TAIF avgjorde toppmötet

 
 
Tingsryds J20 hade 4 poäng ner till kvällens motståndare, Halmstad inför toppmötet i NGA. Och det var en härlig kamp med mycket känslor som ett toppmöte ska vara.
 
Bortalaget inledde bäst och tog ledningen med 1-0 i den första perioden - efterföljande period så kom dom grönvita in i matchen men fick inte in pucken. Då kunde Halmstad utöka till 2-0 i spel fyra mot fem med bara fyra sekunder kvar. 
 
Men till den sista perioden visade det sig att Tingsryd hade mest ork kvar och reducerade tidigt till 1-2 genom Philip Lundegård. Sen bara fortsatte man att mala på mot Halmstads kasse - 2-2 kom efter 13 minuters spel av Anton Bengtsson
 
Samme Bengtsson kunde 1 ½ minut senare göra 3-2 till hemmalaget. Halmstad gjorde ett försök med att plocka ut målvakten men Erik Hansson gjorde 4-2 och med bara sekunder kvar satte Lukas Fransson 5-2. 
 
Otrolig viktig seger i streckstriden - nu skiljer det sju poäng ner till just Halmstad som ligger bakom topp 3-lagen Oskarshamn, Tingsryd och Troja/Ljungby.
 
Härnäst för J20 väntar ännu ett toppmöte - då man på lördag möter Oskarshamn hemma med nedsläpp 14.00 i Nelson Garden Arena.
 
Kom dit och stötta laget till tre nya poäng!