J20: Stark tredjeperiod av TAIF avgjorde toppmötet

 
 
Tingsryds J20 hade 4 poäng ner till kvällens motståndare, Halmstad inför toppmötet i NGA. Och det var en härlig kamp med mycket känslor som ett toppmöte ska vara.
 
Bortalaget inledde bäst och tog ledningen med 1-0 i den första perioden - efterföljande period så kom dom grönvita in i matchen men fick inte in pucken. Då kunde Halmstad utöka till 2-0 i spel fyra mot fem med bara fyra sekunder kvar. 
 
Men till den sista perioden visade det sig att Tingsryd hade mest ork kvar och reducerade tidigt till 1-2 genom Philip Lundegård. Sen bara fortsatte man att mala på mot Halmstads kasse - 2-2 kom efter 13 minuters spel av Anton Bengtsson
 
Samme Bengtsson kunde 1 ½ minut senare göra 3-2 till hemmalaget. Halmstad gjorde ett försök med att plocka ut målvakten men Erik Hansson gjorde 4-2 och med bara sekunder kvar satte Lukas Fransson 5-2. 
 
Otrolig viktig seger i streckstriden - nu skiljer det sju poäng ner till just Halmstad som ligger bakom topp 3-lagen Oskarshamn, Tingsryd och Troja/Ljungby.
 
Härnäst för J20 väntar ännu ett toppmöte - då man på lördag möter Oskarshamn hemma med nedsläpp 14.00 i Nelson Garden Arena.
 
Kom dit och stötta laget till tre nya poäng!
 
Juniorextra, Tingsryds AIF | |
Upp