J20: Trots förlust igår mot Oskarshamn - TAIF har chans på avancemang imorgon

Tingsryds J20 vann serien och fick därmed fördel av hemmaplan i förkvalet som spelas nu under helgen. Igår kväll mötte man Oskarshamn - en seger där och man skulle ha allt i egna händer på söndag.

Trots ett massivt tryck under matchens gång från Tingsryd där man sköt hela 40 skott - men kunde bara mäkta med ett mål bakom IKOs keeper Alexander Nilsson. Bortalaget visade sig vara effektivare och hade 2-0 ledning efter två perioder.

Tingsryd fick sitt mål med sju minuter kvar där Anton Bengtsson satte dit den vid bortre stolpen och man fick möjlighet på kvittering. Men man lyckades alltså inte och behövde idag hjälp från Halmstad som mötte Oskarshamn i eftermiddags.

Det skulle man också få då Halmstad gick segrande ur striden idag då man vann med 3-1.

Förutsättningar som följer är seger vid full tid med två mål eller mer - då kommer Tingsryd att avancera till nästa kval mot en motståndare från den västra serien.

Så jag hoppas verkligen ni alla tar er dit imorgon eftermiddag och ge dom all support dom kan få.

Matchen börjar klockan 13.20 i Nelson Garden Arena.

Juniorextra, Tingsryds AIF | |