It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Kval till SuperElit: Tingsryd föll sent mot Karlskoga - trots 3-0 ledning

 
 
Tingsryds J20 hade fullt manskap till gårdagens första kvalmatch till PO till SuperElit mot Karlskoga. 
 
Och det böljade fram och tillbaka i den första perioden men det var Tingsryd som gjorde målen då Robin Wernström-Palmqvist gett hemmalaget ledningen med 11 minuter in. Backen Elias Gunnarsson kunde sedan utöka ledningen bara några minuter senare - båda kom i powerplay-spelet. 
 
En skön 2-0 ledning efter tjugo minuter blev sen 3-0 i början på andra perioden då Erik Hansson nätade - även detta i spel i numerärt överläge. Sen fick bortalaget några chanser i powerplay och man nätade och reducerade gånger två - därmed 3-2 inför den avslutande perioden. 
 
Där fullbordade Karlskoga sin vändning även om chanser fanns för hemmalaget. Först fick man ett straffslag efter halva perioden - sen kom det tunga 4-3 målet med bara 1 ½ minut kvar som fällde avgörandet.
 
Därmed så har Karlskoga matchboll redan på lördag då man spelar på hemmaplan - skulle Tingsryd kvittera matchserien spelas den avgörande på söndag.