It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Play Off till J20 SuperElit: Mora blir Tingsryds kvalmotståndare

       
 
 
Nu står det klart vilket motstånd Tingsryd får ta sig an. Det blir Dala-laget Mora - i och med att AIK fick välja först tog man Nacka som sitt motstånd. 
 
PO-serien börjar alltså med start nu på torsdag den 22 mars i Nelson Garden Arena. Lördagen den 24 mars spelas match två och en eventuell tredje blir på söndagen uppe i Dalarna.
 
Och nu tycker jag vi verkligen ge vårt stöd på torsdag till detta grymma grönvita lag som bara är två-tre matcher ifrån spel i högsta juniorserien. Matchen börjar klockan 19.00 på torsdag. 
 
Var på plats, inga ursäkter!