HockeyAllsvenskan: Spelschemat spikat

Då dom första omgångarna har vart spikade ett tag nu så är även hela spelschemat för HockeyAllsvenskan klart. Detta meddelade ligan på sin hemsida idag.

För alla TAIF-fans där ute så vet dom allra flesta att ett hett möte väntar i hemmapremiären
söndag den 23 september mot Karlskrona.

Förutom den söndagsmatchen så blir det sju till på hemmaplan - det tror jag kommer bli kanon för Tingsryd då söndagsmatcher sen tidigare lockat fler folk än t.ex på en fredag i NGA. För att se spelschemat i sin helhet - kika in här!

HockeyAllsvenskan, Tingsryds AIF | | Kommentera |

TAIF-fostrade Pilut lämnar Sverige - signad av NHL-laget Buffalo

Bild taget från: HV71

Efter sju säsonger i HV71s organisation så står det klart att TAIF-fostrade backen Lawrence Pilut nu signat ett kontrakt på två år med NHL-laget Buffalo Sabres.

Under säsongen så var Lawrence den poängbäste backen i SHL och blev även prisad som årets back i ligan. Detta medföljde att han fick spela med Tre Kronor och en chans att ta plats i VM-truppen.

SM-guld förra året med HV71 - nu landslagsspel, årets back i SHL och nu också signad av NHL-klubb.

Har helt klart hänt mycket på kort tid för den 22-årige Lawrence från Tingsryd.

NHL, SHL, Tingsryds AIF | | Kommentera |

Så här ser premiäromgångarna ut i HockeyAllsvenskan 18/19

Det är endast fyra månader kvar till seriepremiären av HockeyAllsvenskan 18/19. Och nu står det klart vilka lag som möts i dom första två omgångarna.

Tingsryd kommer möta Leksand borta i premiäromgången fredag den 21:e september. Hemmapremiären blir inte vilken hemmapremiär som helst - det blir Karlskrona som står för motståndet söndagen den 23:e september.

Snacka om hett möte direkt i starten av HockeyAllsvenskan.

Läs mer här om premiäromgångarna!

HockeyAllsvenskan, Tingsryds AIF | | Kommentera |