It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season: Talangfull målvakt ansluter till Tingsryd

 
Efter att några spelare har lämnat och tackat för sig - har nu sportchef/tränare Bogren landat det första nyförvärvet. Det är den snart 20-årige talangfulle målvakten Arvid Söderblom som ansluter på lån från Frölunda över kommande säsong. Säsongen som var så spelade han 37 matcher för HockeyEttan-laget Hanhals med en räddningsprocent 90,8. 
 
Ett otroligt spännande nyförvärv och ännu en målvakt som mv-tränaren Mikael Sandberg har bra koll på. Det har lyckats väl ut dom senaste säsongerna Sandberg kollat in målvakter och plockat hit dom. 
 
Detta innebär såklart att antingen Tex Williamsson eller Andreas Ljunggren inte blir kvar i Tingsryd-dressen. Jag anser att man bör behålla en av dom här för att få ett stabilt målvaktspar man haft tidigare säsonger. 
 
Läs mer på Tingsryds hemsida!