It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

#Norgeaway - dag 2: God morgon världen...

 
...vilken underbar dag. Underbar är väl att ta i, vädret är ganska så trist - men efter gårdagens grönvita seger så kan det inte vara annat.
 
Tingsryd besgrade igår Sparta Sarpsborg med 4-3. En match som var mållös efter 20 minuters spel där dom grönvita gjorde en helt okej första - men sen växlade man upp i mittenperioden. 
 
Hemmlaget tog dock ledningen med 1-0 innan Oscar Holst snabbt kvitterade och Tingsryd tog sen ledningen i matchen där Anton Svensson satte 2-1 i powerplay. Men med bara 8 sekunder kvar lyckades Sparta kvittera och en helt öppen historia väntade inför sista perioden. 
 
Sista 20 minuterna var ganska tight - men Hampus Melén och Felix Olsson såg till att man drog iväg till en tvåmålsledning. Spänning blev det när Sparta reducerade med bara 1 ½ minut kvar av matchen då man plockat sin målvakt. 
 
Tingsryd höll undan och inkasserade sin fjärde raka seger på lika många matcher.
 
Idag så väntar nästa norska motstånd, Stjernen från Fredrikstad - om några timmar bär det av för att sätta upp allt inför sändningen där jag kommer leda er igenom dagens match. 
 
Klicka er in HÄR för att se dagens match - sändningsstart 15.55