Silly Season: Två nyförvärv in i truppen och Hedemora-killen förlänger

Det har hänt mycket de senaste dagarna, två nyförvärv har trillat in i truppen och nu idag så förlängde en av spelarna från förra säsongen.

Om vi börjar med nyförvärv nummer ett så är det en forward som blev utsedd Rookie of the year i ligan i Österrike. Han heter Benjamin Nissner och är 21-årig center från Österrike med 33 poäng på 54 matcher den gångna säsongen.

Nyförvärv nummer två är en stabil defensiv back med SHL-meriter. Albin Johansson som ifjol började i Arboga, med ett stopp i allsvenska Pantern och därefter blev det även 17 matcher i SHL med Malmö.

Vi hälsar dom här två nyförvärven välkomna till Tingsryds AIF.

Sen för bara någon timme gick klubben ut att man förlängt med Hedemora-killen Simon Norberg - som inför förra säsongen kom från HockeyEttan-klubben Kristianstad. Otroligt kul att Norberg stannar då han gjorde en stabil första säsong i HockeyAllsvenskan.