It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Tingsryds AIF - Kristianstads IK

Mycket bra spelat i onsdags kväll av TAIF, över all förväntan. Kristianstad var inte med från start och det märktes för 11 minuter in i perioden hade Kristianstad powerplay och Mattias Persson tar pucken sätter dit 1-0 till Tingsryd. 30 sekunder kvar av perioden stänker Henrik Andersson dit 2-0. Mycket psykologiskt viktigt med tanke på att Kristianstad är ett bra lag. Andra perioden blev lika sevärd utan några utvisningar, men mål blev det 4 st mål dessutom, 3 från TAIF och 1 från Kristianstad. 3-0 stänker Kung Åkesson in efter drygt 4 minuters spel, sen blir det lite nerver i matchen när Kristianstad gör 3-1 efter drygt 11 minuter spelad. Men TAIF kommer igen efter ett tag, drygt 3 och en halv minut senare stänker Simon Stark in 4-1 och 1 och en halv minut kvar av perioden stänker Henrik Bankelius in 5-1 inför sista perioden.

Tredje perioden blir också mycket målrik. TAIF gör 3 mål och Kristianstad 1. TAIFs målskyttar i sista: Simon Stark, Olof Svensson och Christoffer Björklund.

Hela laget var bra i onsdags kväll och kul för Robin Olsson och spela mycket. Men med femman, Björklund, Åkesson, Jonsson, Persson och Ljudén var mycket bra igår.

Johannes Jönsson gjorde en stabil insats i målet och Björklund var enastående i sitt backspel tycker jag i onsdags.

Mvh
Kim Henningsson
Trogen TAIFare
#1 - - Nisse:

Kan du inte presentera dig under nästa match? Så Vi får se hur du ser ut.