It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

OS 2008..

..var inatt en rysare för Sveriges del, för i bordtennisen var Jörgen Persson i semifinal i singelspelet mot en av tre kineser som är i semin. Tyvärr så förlorade Persson men var riktigt nära varje gång och vinna dom seten som kinesen vann. Kinesen vann med 4-1 i set (11-9, 11-9, 9-11, 11-7, 11-9). Jörgen Persson förlorade sen bronsmatchen med 0-4 i set mot en annan kines.

Och i taekwondo hade vi chans på bronsmedalj för damerna i 67 kilosklassen men förlorade också där och Sverige kom där fyra.

I kanot hade vi också en medaljchans på K1 500 m men det blev en sjätteplats för Jönköpingsonen Anders Gustafsson i OS-finalen.

Sverige har bara tagit 5 medaljer (4 silver, 1 brons). Nu har vi inte så mycket chanser kvar i detta mästerskap, men vi har inte haft alla stjärnor på topp till OS, men så är det tyvärr. Nu är det bara en dag kvar på detta Sommar-OS 2008 i Kina.

Tack för detta OS!

Mvh
Kim Henningsson

Visa fler inlägg