It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Junior-VM 2009 + Gott nytt år :DJunior-VM 2009 kollar jag på tv uppe hos farsan, för han har kanalen SVT24.

Och tredje matchen mot Lettland för Sverige verkligen lekande LÄTT ;) :D. Sverige krossade Lettland med 10-1 och vann skotten med 66-11, varav första periodens skott var 26-1 :O:P. Tingsrydfostrade André Petersson stod för ett mål och ett assist i matchen mot Lettland.

Ikväll på självaste nyårsafton, klockan 20.30 (sänds i SVT24), möter Sverige betydligt svårare motstånd nämnligen Ryssland. Dom slåss om vilken kommer gå direkt till semifinal, kommer man etta i gruppen nämnligen går man till semifinal, tvåan och trean i gruppen går till kvartsfinal. Och tyvärr kan man inte se matchen för man ska ju fira nyår hemma hos morsan, och hon har ju inte SVT24, riktigt sur blir jag :@:(. Men man får hoppas det går bra för Sverige och att dom går till semifinalen och även till final :D.

Men ha de bra och gott nytt år och all lycka på det nya året 2009 alla :D.


Mvh
Kim Henningsson
Visa fler inlägg