It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Inför kvällens viktigaste match!

Jag hoppas verkligen att TAIF vinner ikväll och Örebro förlora eller tappa poäng och hoppas på glädje i Tingsryd och besvikelse i Örebro.

Var beredd på kvällen viktigaste match ikväll!

Tror knappast kanske att det kommer upp till 2000 idag, men uppåt emot 14-1500 personer tror jag faktiskt eftersom det är en viktig match på spel. Vinst för TAIF ikväll och Örebro tar bara en pinne eller förlora hemma mot Skövde och playoffplatsen är TAIFs. Men då måste TAIF spela som dom gjorde i Skövde fast avgöra matchen lite tidigare. Det återstod ju bara 11 sekunder kvar innan man kunde pusta ut i Skövde faktiskt. Så avgör matchen tidigare tycker jag. Hoppas Mattias Persson kan komma igång med sitt målskytte, har inte vart så dominerande i TAIF som förra året, nu är det ju David Jonsson, vår målkung om man säger så, 9 mål på 13 matcher i Allettan är ett bra facit. Så hoppas verkligen att Mattias och alla andra är på tårna i kvällens match mot Skåre, är dom inte det ja, då kan det vara slut för denna säsong, vilket många inte hoppas på.

Örebro har all press på sig på hemmplan inför hemmafansen mot Skövde. Tingsryd kan köra järnet utan känna sig pressade av hemmapubliken.

Så tycker jag det ser ut som i detta läge.


Mvh
Kim Henningsson
Trogen TAIFare
Visa fler inlägg