It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Hockeyn...

...för Tingsryds AIF den senaste har vart bra i Division 1F. Vinst mot både Gislaved borta med 5-2 och vinst igår mot Ulricehamn hemma med 7-1. Skönt att dom har kommit igång med dom har vinsterna.

I det jag såg i matchen mot Ulricehamn att vi hade många målchanser vilket är väldigt bra och gjorde 7 mål är också positivt. Sen att Robin Jacobsson, Simon Gunnelid och även forwarden Simon Stark trycker på i tacklingarna gillar jag att se. Sen den nykomponerade kedjan med David Jonsson, Joakim Hillding och David Laudius är väldigt bra, dom gjorde igår 2 av de sju målen. Igår var Ellerstad i första kedjan med Tomas Lundström och Olof Einarsson och dom var också rätt bra. Johannes Jönsson är en duktig målvakt och skötte sig utmärkt och är väldigt lugn och följsam och jag tycker han borde vara första målvakt faktiskt, känner mig trygg när han står, när Peter Johansson står så släpper han en del returer rakt ut och det ska han inte göra. Jönsson släpper inte många returer som Johansson och därför vill jag ha Jönsson som förste målvakt just nu. Serien är lång och det blir framåt tillbaka för målvakterna. Nästa match är på onsdag borta mot Skövde i Billingehov, senast vi var i Billingehov så vann Tingsryd den matchen med 7-5. Nu är det en ny match, tre poäng, två taggade lag som står på isen på onsdag, hoppas att Tingsryd är strået vassare.


Mvh
Kim Henningsson
TROGEN TAIFARE
#1 - - lissel:

Vem fan är Viktor Fasth?

Vem fan är Viktor Fasth?

För vi har ju Johannes Jönsson

För vi har ju Johannes Jönsson

För vi har ju Johannes Jöööönsson

Vem fan är Viktor Fasth?