It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Senaste TAIF-nytt:

# Knapp seger borta mot Halmstad förra onsdagen 14 oktober, seger med 3-2 för Tingsryd som ångar på som bara den. Målskyttar var Robin Jacobsson, Joakim Hillding och Olof Svensson.

# Knapp seger borta mot Nybro i Victoriahallen i söndags där TAIF kontrollerade matchen igenom enligt mej, trots många utvisningar för TAIF så lyckades dom vinna med ett bra boxplay, bra målvaktspel och bra powerplay. TAIF vann med 2-1 efter två powerplaymål gjorda av Ismo Siren och Christian Jacobsson. Victor Tisell stod i mål och gjorde en fantastisk match faktiskt och lyckades plocka 23 av 24 skott, imponerande.

# 18-årige TAIF-junioren Simon Dahl är uttagen till juniorkronorna/Team 20 för 4-nationsturneringen i St Petersburg i Ryssland mellan 6-8 november. Deltagande länder är: Sverige, Finland, Tjeckien och Ryssland. Ett stort grattis till Simon Dahl.

# En riktig härlig sista period såg till att TAIF vann hemma igår kväll hemma i Dackehallen mot blekingelaget Mörrums GoIS IK. Och TAIF spelade inte alls bra i första och det var då gästerna tog ledningen och det stod 1-0 efter första perioden. Och det stod sig även efter andra perioden, TAIF kunde aldrig attackerna på grund av alla utvisningarna som Tingsryd fick. Men i sista lossnade efter 1.32 satte Henrik Bankelius 1-1 assisterad av Fredrik Hansson och Simon Stark och ett stort jubel utbröt i Dackehallen (2 067 åskådare). 2-1 kom 5 minuter senare och målet gjorde Matt Davidson assisterad av Victor Rollin-Carlsson och sen 4 minuter senare satte David Jonsson 3-1 assisterad av Rollin-Carlsson och Olof Svensson. Sista målet för Tingsryd kom drygt 3 minuter senare gjort av Fredrik Hansson assisterad av Henrik Bankelius och Simon Stark. Victor Tisell gjorde en bra match, då Peter Johanson ej var med i truppen.

Det var allt för mej!

MVH
Kim Henningsson
TROGEN TAIFARE