It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season - TAIF: Henrik Thegel och Öberg får lämnaDet blev bara en säsong i TAIF-tröjan för forwarden Henrik Thegel

Gävlefostrade forwarden Henrik Thegel får lämna Tingsryd efter en säsong. En säsong som inte blev som Thegel hade hoppats på. Han fick spela i juniorlagen i Tingsryd och fick inte så mycket speltid i A-laget. Och nu får Henrik alltså lämna Tingsryd.

Bara önska Henrik lycka till i fortsättningen på sin hockeykärriär!

Läs mer:
http://taif.nu/frames/start.asp?newsId=5491
Den rutinerade backen Jan Öberg får lämna Tingsryd

Rutinerade backen Jan Öberg får lämna Tingsryd efter endast en säsong. Många hade hoppats på att det skulle bli mer stabilt där bak men Janne lyckades inte och passade många felpass och lyckades inte riktigt i Tingsrydtröjan tyvärr.

Det är bara önska Janne Öberg lycka till i fortsättningen!

Läs mer:
http://taif.nu/frames/start.asp?newsId=5493

Mvh
Kim Henningsson
TROGEN TAIFARE - ALLTID OAVSETT!
Visa fler inlägg