It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

TAIF-notiser från J20 * A-lag

# I fredags så spelade TAIF J20 bortamatch mot Rögle BK i Ängelholm. Där fick Tingsryd se sig besegrade med hela 6-1 i Lindab Arena. Får hoppas på en revansch då båda lagen möts i J20 SuperElit.

Härnäst väntar tre matcher i helgen för J20:

Fredag:
2/9 Tingsryds AIF - IK Oskarshamn

Lördag:
3/9 Karlskrona HK - Tingsryds AIF

Söndag:
4/9 Tingsryds AIF - Alvesta SK (A-lag)

Ska bli intressant och se hur det kommer gå i dessa träningsmatcherna.

# A-laget då som hade en cup nere i Olofström i helgen (fredag/lördag). Tingsryd vann mot Mörrum på fredagen med hela 2-1 och imponerade stundtals i den match. Det innebar att dom fick spela final mot Oskarshamn på lördagen där J20-forwarden Hannes Johansson fick vara med som extra forward i och med att inte Chris Higgins var med på grund av en stukning. Det innebar att Filip Owesson fick spela i linan med Rollin-Carlsson och Joe Pereira. Tingsryd vann matchen och blev segrare i Stena Cup efter 2-0 vinsten mot Oskarshamn.

Notera också att backen Linus Olsson och forwarden Jesper Olsson var utlånade till Olofström i denna cup då Olofström hade ont om folk.

Backen Robin Olsson var inte med i lördagens match på grund av att han fått en smäll på handleden i fredagens match mot Mörrum. Även forwarden David Laudius var fortfarande borta på grund av sin skada men han istränar för fullt. Backarna Christopher From-Björk och Tom Koivisto var med i lördagens match.

Följande träningsmatcher i september månad för Tingsryd:

Torsdag:

1/9 IF Troja/Ljungby - Tingsryds AIF

Onsdag:
7/9 Tingsryds AIF - Bofors IK

Lördag:
10/9 IK Oskarshamn - Tingsryds AIF

Det var allt för mig denna gången!

Mvh
Kim Henningsson
TROGEN TAIFARE - ALLTID OAVSETT
Visa fler inlägg