It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Nu är det dags igen! - SSK borta

Inför kvällens match är alla spelare tillgängliga för spel i matchen borta mot Södertälje i AXA Sports Center. En match där om Tingsryd har häng på playoffplatsen och är då 7 poäng upp till just nu 7:e placerade Malmö Redhawks.

Tom Linder som är utlånad till Tingsryd var tillbaka i Växjö Lakers-tröjan som extraback i matchen borta mot HV71 på annandag jul. En match där dessutom Växjö vann med 2-0.

Har nu fått tag på laguppställningnen via http://stats.swehockey.se/ och där står inte backen Tom Linder med.  Den andre utlånade forwarden Sebastian Ottosson som är utlånad till Tingsryd från Linköping är med i Linköping när LHC möter Växjö borta i Vida Arena.

Tingsryd som har haft en bra trend, vunnit 5 av de 6 senaste matcherna, där den sista matchen innan jul slutade i förlust mot Oskarshamn hemma med 6-3 där Tingsryd tappade i sista perioden och gick på för offensivt. Men nu är alltså Tingsryd taggade till denna match mot Södertälje. Ett Södertälje som ligger på en tionde plats med 43 inspelade poäng och ligger precis före Tingsryd i tabellen, en viktig match för båda lagen om dom vill ha chans på playoff.

Michal Zajkowski lär stå i kvällens match. Men vad jag tycker är att man inte ska köra för hårt med Zacke utan låta Josa står 3-4 matcher också så han får känna på hur det är att spela på den här nivån, för han har bara fått hoppa in då Zacke inte riktigt orkat med i matcherna och då är det ju inte kul för en sån ung kille att komma in.

Det är det vad jag tycker.

Matchen sänds för övrigt på Viasat Hockey med start 18.55.

Nedsläpp kl. 19.00

MISSA INTE DET!

ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG GER VI UPP!

Visa fler inlägg