It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Hockeyrysaren - ikväll kan TAIF säkra kontraktet

Det står mellan Tingsryd och Borås om vilka som kommer undvika den negativa kvalserien. Tingsryd har sex poäng ner till Borås och även 7 plusmål på Borås. Det återstår två matcher och sex poäng att spela om. Ikväll i näst sista omgången kan det avgöra.

Tingsryd säkrar kontraktet ikväll om Tingsryd tar poäng hemma mot Sundsvall samtidigt som Borås tappar poäng hemma mot Örebro.

Bottenkampen + kvällens matcher:Inför kvällens match så är Robin Jacobsson tillbaka efter avstängning i två matcher. Markus Molin och Jari Kauppila saknas ikväll på grund av sjukdom. Det innebär som i förra matchen att Jacob Nilsson och Jesper Olsson kommer att spela i tredje respektive fjärdefemman.

Sundsvall står för TAIFs motstånd ikväll har inte längre chansen att klara sig undan negativt kval i och med måndagens förlust borta mot Oskarshamn. Och nu kan dom därmed förbereda sig inför kommande kvalet.

Tingsryd har nu allt i egna händer och det är ikväll VI säkrar kontraktet.

Ikväll gäller det!
Ikväll säkrar VI kontraktet!

FÖR TILLSAMMANS ÄR VI TINGSRYD!
ALLA TILL NELSON GARDEN ARENA IKVÄLL!

Visa fler inlägg