It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Nytt lag i Allsvenskan - Djurgården åker ur elitserienSkärmdump: Sportbladet

Den 35-åriga sejouren i Elitserien är nu över efter Djurgårdens förlust borta mot Leksand i en måstematch för båda lagen. Leksand vann med 2-0 och har fortfarande chansen på Elitserieplatsen. Däremot har inte Djurgården som nu efter 35 år i Sveriges högsta serie, Elitserien åker nu ur.

Storklubben med 16 guld på kontot och var innan säsongen tippade bland många experter som SM-finalister och även SM-guldmedaljörer. Det har inte stämt riktigt stämt för Djurgården som i sista omgången i Elitserien avgjordes på målskillnad om vilken av lagen Djurgården och Linköping som skulle slippa kvala sig kvar i högsta serien.

Det blev Djurgården och nu i den 8:e omgången så är man nu ett lag som kommer spela i HockeyAllsvenskan. Med många rutinerade och unga och hungriga spelare i laget lyckades man aldrig ta sig samman utan man fick dåligt självförtroende under de sista matcherna i Elitserien och nu i Kvalserien också och det var tränare som sparkades. Challe Berglund tog över huvudansvaret i Djurgården inför Kvalserien och Tony Zabel som var huvudtränare innan dess blev då assisterande tränare.

TABELL-LÄGET + SENASTE OMGÅNGEN:


(SUDDIG BILD MEN HOPPAS NI SER VAD DET STÅR)

Bara att hälsa Djurgårdens IF välkomna till Nelson Garden Arena i Tingsryd.

Visa fler inlägg