It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

TAIF torskade i första cupmatchen

TAIF förlorade första match i Stena Cup mot Mörrum. Lite upp och ner var spelet av vad jag har läst och sett på de sociala medierna och att domaren inte var någon höjdare.
 
Målskyttarna har jag tyvärr ingen koll på, p.g.a jobb så kunde jag inte närvara i Olofström ikväll. Matchen slutade 4-3 till Mörrum. I den andra matchen så vann Olofström mot KRIF med 4-2.
 
Men imorgon kväll så blir det ner till Blekinge för att se TAIF - KRIF mötas, nedsläpp 20.00.
 
Ni som inte har vägarna förbi Olofström imorgon kväll kan se matchen på Steelers TV för 99 kr. Klicka HÄR för mer info om det!
Visa fler inlägg