It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

NHL: Fokus på Fasths Anaheim och OELs Phoenix

I natten mot tisdagen så spelade både Viktor Fasths Anaheim och OELs Phoenix. 
 
Dock i Anaheims hemmamatch mot Columbus så stod inte Viktor matchen i Honda Center. Det var schweizaren Jonas Hiller som också han stod för en bra insats där Anaheim lyckades vinna med 3-2 efter full tid. Då efter att Corey Perry gjort det matchavgörande 3-1 i sista perioden. 
 
Columbus skulle göra 3-2 men kom inte närmare och Anaheim fortsätter sitt segertåg i NHL. 
 
Nu har man uppehåll och nästa match för Anaheim är hemma på söndag mot Colorado. 
 
Läs mer om matchen på Sportbladet
Se highlights från matchen på NHL.com
 
För Oliver och hans Phoenix så hade dom en rolig afton i hemmamatchen i Jobing.com Arena mot Calgary Flames där man fick en pangstart och gjorde 1-0 efter 41 sekunder genom Keith Yandle.
 
Sen till den tredje perioden så skulle man stänga matchen helt och göra 3 mål, 30 sekunder in i tredje gjorde Mikkel Bödker 2-0, det dröjde sedan 9 minuter till innan nästa mål föll genom Antoine Vermette som gjorde 3-0. Raffi Torres avslutade sedan målskyttet till 4-0 och segern var ett faktum. 
 
Oliver stod i matchen för 2 assist och var inne på 3 mål framåt och hade en istid på 21.16, där Keith Yandle hade mest istid av alla i Phoenix som hade 26 minuter och 36 sekunders istid. 
 
Nästa match för Phoenix är borta mot Edmonton Oilers på lördag.
 
Se highlights från matchen på NHL.com
 
 
 
Visa fler inlägg