It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Fokus på F-serien: Halmstad HF

Nu nästa lag ut i Fokus på F-serien, laget i väst, Halmstad HF som innan hette Halmstad Hammers då man var i Allsvenskan innan ekonomin ställde till det.
 
Nu har man kommit igång och startade 2006 Halmstad HF.
 
Halmstad HF
 


Bildades: 2006

Nyförvärv:
Henrik Stadjer, mv - från Surahammars IF
Mattias Holfve, b - från Borlänge HF
Alexander Edström, b - från Olofströms IK - säsongen 11/12 (knäskadad under 2011-2013)
Patrik Kannerling, fw - från IF Troja/Ljungby
Christian Nyman, fw - från Hvidovre/Copenhagen
Zebastian Possler, fw - från Björklöven
 
Förluster:
Mattias Pettersson, mv - till Mörrums GoIS
Philip Martinsson, b - till IF Troja/Ljungby
Jacob Karlsson, b - slutar
Robert Tellberg, fw - till Grums IK
Kevin Karlsson, fw - till Nittorps IK
Anton Beide, fw - slutar
 
1 målvakt, 7 backar och 12 forwards
 
Min syn på Halmstad:
Halmstad har värvat några intressanta spelare som i Henrik Stadjer, målvakten från Surahammar som hade 91 i räddningsprocent under förra säsongen. Även backen Alexander Edström ska bli intressant och se vad han gå för.
 
Sen forwarden Patrik Kannerling ska också bli intressant och se. Man har trots allt behålla en hel del av förra årets trupp. Halmstad har en minimal chans att nå Allettan, i så fall får dom sikta in sig på fortsättningsserien och nå play-off som dom gjorde förra året.