It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Fokus på F-serien: Helsingborgs HC

Helsingborgs HC är näst ut i fokus på F-serien. Helsingborg som har vart nere och harvat i division 2, har stabiliserat sig i ettan trots några negativa kval för att hålla sig kvar.
 
Helsingborgs HC
 
 
Bildades 1977
 
Nyförvärv:
Joakim Thelin, fw - från Kallinge/Ronneby
Sanny Hafström, fw - från Rögles J20
Axel Wemmenborn, fw - från Des Moines Buccaneers
 
Förluster:
Victor Wallin, fw - till HC Dalen
 
2 målvakter, 6 backar och 10 forwards
 
Min syn på Helsingborg:
Inte värvat allt för mycket och tappade en tung pjäs i Victor Wallin som gjorde bra med poäng i Helsingborg förra säsongen. Thelin ska bli intressant och se om han kan bli en poängmakare i Skånelaget. Tror Helsingborg får inrikta sig på fortsättningsserien efter jul.