It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Fokus på F-serien: Mörrums GoIS

Nästa lag i fokus på F-serien är Blekingelaget Mörrums GoIS, som mer eller mindre har inför säsongen blivit tippade som en av favoriterna i F-serien.
 
Man under säsongerna i division 1 inte vart en av kandidaterna som kan ta en topp 4-plats i ettan och gå därefter långt. Men nu verkar dom flesta höja upp ögonen för ''Laxarna'' som dom kallas.
 
Mörrums GOIS IK
 

Bildades 1966


Nyförvärv:
Mattias Pettersson, mv - från Halmstad HF
Tommie Samuelsson, b - från Olofströms IK
Pontus Gulldén, fw - från Växjö Lakers J20
Jonathan Tholander, fw - från Nittorps IK
Jesper Johansson, fw - från Skellefteå J20
David Jonsson, fw - från Kiruna IF
Jens Svensson, fw - från Kristianstads IK
Brandon Wong, fw - från Greenville Road Warriors
Henric Andersén, fw - från Dijon
Hampus Klozz, fw - från Helsingborgs HC
 
Förluster:
Alexander Jirhage, mv - till Skövde IK
Olof Svensson, fw - till Tingsryds AIF
Herman Hansson, fw - till Brynäs J20 
 
Truppen så här långt:
2 målvakter, 8 backar och 12 forwards (full trupp)
 
Min syn på Mörrums GoIS:
En del intressanta värvningar som i David Jonsson, Jonathan Tholander och Jens Svensson och även kanadensaren Brandon Wong, se vad dessa fyra herrar kan göra med detta Mörrum. Ser onekligen rätt intressant, backsidan är jag väl lite tveksam dock. 
 
Målvakten Jirhage tappade man till Skövde och frågan är nu om Pettersson närmast från Halmstad kan axla Jirhages mantel. Mörrum är trots allt en Allettan-kandidat.