It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Nu vill jag se blod, svett och tårar från spelarna!

Ja, efter dagens torsk hemma mot Piteå med 3-0, nollade mot tredjeplacerade laget i Allettan Norra börja man undra. 
 
Såg stundtals lojt ut och man bara gled runt på isen och trodde det skulle lösa sig av sig själv. Den enda som jag verkligen såg försöka kämpa var David Laudiussom verkligen gav mest i laget i alla fall. Och även Michal Zajkowski som verkligen bärt laget på sina axlar i den här kvalserien.
 
 
Visst, vi har fortfarande allt i egna händer men då krävs det mer än allmänhetens åkning med klubba om det här ska gå, annars åker vi ur serien, så är det bara. Nu krävs det blod, svett och tårar!!
 
Det har vart alldeles för mycket glidande i den här kvalserien från TAIFs sida. Vill man inte behålla laget i näst högsta serien och skiter i det fullständigt hur det går när dom ändå är klar för annan klubb? Vad vet jag? Det ligger nog mycket i att några spelare är klara för en annan klubb och bara glider runt, istället tycker man ändå ska fan ge allt oavsett om man är signad och klar för en annan klubb eller har kontrakt till nästa år. 
 
Dom som har 1-årskontrakt vilket dom flesta borde ju ändå visa att jag vill vara kvar i det här laget och dom ger verkligen allt. Men det känns som ingen har den där jävlar anamma i laget.
 
Man blir riktigt frustrerad, man får verkligen lida som TAIFARE!
 
Match på söndag borta!
Umeå Arena!
Mot Björklöven!
 
Nedsläpp 16.00 då och vill jag se stolthet, hjärta och tradition i spelarna! Det jag ser nu är varken stolthet eller hjärta för märket på tröjan man bär. 
 
ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG GER VI UPP!

TILLSAMMANS FÖR VARANDRA!
VI ÄR T A I F, TINGSRYDS AIF!
 
 
Visa fler inlägg