It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

UF-företag gör glas med legendariska TAIF-lirare på

TAIF gjorde ingen höjdarinsats igår mot Mörrum, förlust med 2-5. En match jag inte ska dra några större reflektioner över och inte skriva något referat. Mörrum var bättre. Tingsryds spel bedrövligt.
 
Nu över till något annat, men ändå TAIF som ämne. Ett UF-företag från Wasaskolan i Tingsryd vid namn Exclusive Print UF har skapats och dom kommer att göra ölglas med legendariska TAIF-spelare på glasen. Ett givetvis ett måste så klart i varje TAIF-supporters barskåp eller barhylla. 
 
Exclusive Print UFs logo 
 
En del av vinsten kommer att gå till Erik Clarbergs minnesfond.
 
Bland dom som finns att välja mellan är bland annat Kjell Samuelsson, Matt Davidson och Anders Åkesson med flera.
 
Kostnaden av detta är 60 kr och dom som beställer kommer sedan i första hand hämta dom i Nelson Garden Arena när TAIF spelar sina hemmamatcher.
 
Gå in på deras hemsida för mer info 
Gå även in och gilla deras FB-sida
 
Jag har beställt mina två glas - gör det ni också!
 
 
Visa fler inlägg