It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

PLAY OFF 2: Sex olika målgörare i första matchen mot Kiruna

 
Tingsryd kom till spel utan Calle Persson och Jens Holmström till kvällens match mot Kiruna. 
 
Första mötet av tre spelades ikväll i Nelson Garden Arena och TAIF spelade en riktigt bra första period där Kiruna inte alls var med. 2 mål kom från hemmalaget, först så gjorde Jarkko Oikarinen 1-0 efter 8.48 och sen med 12 sekunder kvar kunde Hannes Johansson göra 2-0 innan paus. 
 
13-2 var det i skott i första perioden. Men Kiruna skulle vara lite bättre i den andra perioden då man också skulle reducera efter 8 ½ minut. 
 
Fem minuter senare skulle man för Tingsryds del göra 3-1 i powerplay genom backen Dave Lindarv, två minuter senare skulle det rulla in ett mål då Nicke Johansson kunde göra 4-1. Och man fortsatte trumma på från Tingsryds sida och TAIF vann skotten i andra med 13-9. 
 
Ja, Tingsryd skulle fortsätta trumma på och 5-1 kom genom Filip Owesson efter drygt 40 sekunder in i tredje perioden och matchen definitivt avgjord. 
 
Roger Ohlsson skulle avsluta målskyttet genom att göra 6-1 för Tingsryd efter 5.34 spelat. Detta skulle bli matchens sista mål och en transportsträcka resten av perioden och tennissiffror (6-1) för Tingsryd och man leder alltså med 1-0 i matcher. 
 
Skotten slutade 40-20 i skott till Tingsryd och en rättvis seger till hemmalaget.
 
TAIF kommer under natten att ta bussen vidare mot Stockholm och sedan flyg därifrån till Kiruna. På lördag väntar alltså match nummer två uppe i Kiruna och en eventuell en tredje match. Det lär bli en helt annorlunda matcher uppe i Kiruna, för idag var Kiruna inte bra och märktes att man hade resan i benen i kvällens match. 
Visa fler inlägg