It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

AllEttan Södra: Mariestad står för motståndet

 
Ikväll så åker TAIF upp till Katrinhallen i Mariestad för möte mot västgöta-laget.
 
Ett Mariestad som ligger på samma poäng som Tingsryd fast med bättre målskillnad inför kvällens match. Första mötet mellan lagen var det Mariestad som drog det längsta strået när man vann med 3-2 i NGA. Eddie Davidsson är en spelare som utmärkt sig mest i västgöta-laget då han fortsätter producera poäng i AllEttan, med sina 19 poäng på 10 matcher toppa han den totala poängligan i den södra Allettan.
 
Ingen trodde väl kanske att Mariestad skulle vara med att tampas om PO-platserna inför seriestarten, men man har verkligen överraskat på mig och många andra.
 
I Tingsryd så är det frågetecken för Jacob Nilsson och Robin Olsson. I övrigt så är Måns Hermansson (sjuk) och Hannes Johansson (skada) också borta till kvällens match.
 
Gustaf Lindvall fortsätter i kassen som har höjt sig riktigt mycket i AllEttan tycker jag.
 
Mariestad sänder inte matchen på webben utan får förlita oss på Swehockey denna afton.
Visa fler inlägg