It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Tillsammans är vi starka - stoppa våldet!

Efter den tragiska händelsen som hände igår i den allsvenska fotbollspremiären (Helsingborg - Djurgården).
 
En DIF-supporter som var en 40-årig fyrbarnspappa dog igår sedan han blivit slagen i huvudet med en glasflaska i ett bråk som uppstod innan match i Helsingborg. Han drabbades av svåra allvarliga skador i huvudet och han fördes till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda. 
 
I och med det så gick DIF-supportrar in på planen med 40 minuter spelat av matchen som i en protest då man lite tidigare fick reda på dödsbeskedet.
 
Idag så hölls manifestiation på platsen där det skedde i Helsingborg och även i Stockholm höll Djurgården Stockholms Stadion öppen för att rensa sina tankar, tända ljus eller lämna sin tröja/halsduk på platsen.
 
Det är otroligt tragiskt det som hänt och jag kan fortfarande inte fatta det som hänt. Nu får inte dom fyra barnen träffa sin pappa mer och frun får inte träffa sin älskade man. Nej, detta har gått för långt då våldet och huliganismen tagit över mer och mer än kärleken till fotbollen. 
 
Och samtidigt är det nu vi alla supportrar oavsett sport eller lag tillsammans står upp för varandra och stoppa våldet inom fotbollen/sporten för...
 
 
Tack för mig!
Visa fler inlägg