It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

It's All About TAIF tippar Play Off 2

 
Det blir inget inför matchen snack. Men kan dra lite kort att Olof Svensson och Patrik Nilsson inte kommer finnas tillgängliga för spel p.g.a skador.
 
Däremot kommer jag att tippa hur det kommer att gå i alla PO2-serierna. 
 
Kristianstads IK - Tingsryds AIF

Kommentar:
 Tuff PO-serie minst sagt. Tingsryd som i PO1 slog ut ett annat lag (KRIF) som kunde tagit sig hela vägen med 2-0 i matcher. Man har sett bättre och bättre ut och mycket talar för att man också kommer ro hem den här serien, detta är nog en av de jämnare serierna i PO2. Kristianstad har förvisso 4-0 i segrar mot TAIF denna säsong, men detta spela ingen roll längre och spelet har inte sett bländade ut under Allettan. Man tog sig dock till PO2 efter vunnit avgörande matchen mot Helsingborg med 2-1. Båda lagen har pressen på sig att leverera och ta sig hela vägen till Kvalserien. 
 
Tingsryd kommer ta hem den här serien med 2-1 i matcher.
 
Västerviks IK - Hudiksvalls HC
 
Kommentar: Västervik tog Mariestad i två raka i första PO-spelet. Och man har ett betydligt bättre lag än Hudiksvall tycker jag faktiskt. Inget ont om Hudiksvall men jag tror deras resa slutar här och att Västervik kommer ta hem den här serien faktiskt. Ett Hudiksvall som tog sista PO-platsen i norra Allettan slog ut Åker/Strängnäs i två raka i Play Off 1 - men man räcker inte till här. 
 
Västervik kommer ta hem den här serien med 2-0 i matcher.
 
Huddinge IK - Östersunds IK

Kommentar: Huddinge som värvat f.d TAIF-backen Lennhammer kom dock med nöd och näppe till den här rundan efter haft väldiga problem med Haninge Anchors. Man vann efter förlängning i den avgörande matchen och får nu möta Östersund. Jämtlands-laget Östersund som överraskat på alla och var på allvar och hotade Sundsvall om 1:a platsen i Allettan men hamnade på en andraplats. Man gick ganska enkelt vidare till den här rundan efter mosat Kovland i två raka matcher. Jag tror att Östersund är snäppet vassare än Huddinge men att det kommer gå till tre matcher. 
 
Östersund kommer ta hem den här serien med 2-1 i matcher.
 
Piteå HC - IF Troja/Ljungby

Kommentar: Tror den här serien kan bli en av dom jämnare serierna. Piteå har väl dock inte imponerat så här långt men ändå gjort det man ska, man slog ut Ö-vik i två raka matcher. Troja/Ljungby som slog ut Kumla i två raka matcher efter att ha krossat dom i första matchen med 11-0, sedan vunnit hemma med 4-2. Troja känns snäppet vassare än Piteå om man kollar på helheten. 
 
Troja kommer ta hem den här serien med 2-1 i matcher.
 
 
Visa fler inlägg