It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Allettan Södra: Inför Kristianstad borta

 
Tingsryd som kommer till dagens bortamatch mot Kristianstad med fyra raka segrar efter onsdagens otroliga vändning mot Pantern. En match där man vann med 4-3 efter har legat under med 0-3 efter halva matchen.
 
TAIF har två borta för dagen, Markus Persson är fortfarande borta p.g.a sin skada och Patrik Nilsson som fick en smäll upp mot ansiktet och är alltså inte med idag. Däremot tillkommer forwarden J20-spelaren Johan Larsson som kliver in i laget. 
 
Ragnewall får förtroendet i kassen i dagens match mot KIK.
 
Ett KIK som har haft det otroligt tungt den senaste tiden där försvarsspelet har fallerat och är inte samma Kristianstad som var så dominanta i grundserien. Man förlorade borta mot Skövde efter förlängning senast, men innan dess har man haft 3 raka förluster och en målskillnad på 4-15 på dom fyra senaste matcherna.
 
Mycket märkligt kan man tycka, men jag har haft en känsla att försvarsspelet förr eller senare inte skulle hålla hela vägen vilket man nu ser. Dock ligger man på den där sista PO-platsen med sina 12 poäng, tre poäng före alla tre lagen under strecket som är Skövde, Vimmerby och Tranås.
 
Ni som vill följa matchen...
...LG Sports som sänder matchen med start 15.30 - kostar 129 kr
...SR Kronoberg har Allettan extra och sänder ifrån Kristianstad med start 15.55
 
 
Visa fler inlägg