It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

KVALSERIEN: Dags för SLUTSPURTEN!

 
Då är det dags för slutspurten för den här kvalserien till HockeyAllsvenskan. 5 lag, 3 matcher kvar och endast 3 platser att slåss om för att nå HockeyAllsvenskan. 
 
Efter Tingsryds förlust i lördags hemma mot Pantern med 3-4 efter full tid gör att man fortfarande en god chans att komma bland dom fyra främsta ändå. Men nu gäller det att verkligen ge allt man har.
 
Så här ser slutomgångarna för lagen som är inblandade i slutspurten:
 
2. Pantern, 11 poäng, -4 i målskillnad

Följande matcher kvar:
Tis 31:e mars, AIK (h)
Tors 2:a april, Västervik (h)
Lörd 4:e april, Södertälje (b)

3. Tingsryd, 10, +5
 
Följande matcher kvar:
Tis 31:e mars, Södertälje (h)
Tors 2:a april, AIK (b)
Lörd 4:e april, Sundsvall (h)
 
4. Sundsvall, 10, -2

Följande matcher kvar:
Tis 31:e mars, Västervik (b)
Tors 2:a april, Södertälje (h)
Lörd 4:e april, Tingsryd (b)

---------------------------------------------

5. Västervik, 9, -8
 
Följande matcher kvar:
Tis 31:e mars, Sundsvall (h)
Tors 2:a april, Pantern (b)
Lörd 4:e april, AIK (h)

6. Södertälje, 7, -4

Följande matcher kvar:
Tis 31:e mars, Tingsryd (b)
Tors 2:a april, Sundsvall (b)
Lörd 4:e april, Pantern (h)
 
Så ser följande schema ut för respektive lag. Som det ser ut så MÅSTE allsvenska Södertälje ta och vinna i Tingsryd för att ha någon chans i dom avslutande matcherna sen. Förlust imorgon och det lutar mer och mer åt Hockeyettan för SSK. 
 
För Tingsryd har man trots allt två hemmamatcher (SSK & Sundsvall) och sen möter man ett ganska avslappnat AIK på torsdag som inte direkt har något att spela för. Men hemmamatchen imorgon kommer bli hyperviktig för utgången av dom avslutande matcherna i kvalserien.
 
Men om jag ska se vilka som ta dom här tre platserna skulle jag säga Pantern, Tingsryd och Västervik. Det är min känsla jag har inför den här slutspurten.
Visa fler inlägg