It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season: Spelare med SHL-meriter lirar med TAIF i helgens cup

 
Då Geoff Walker och Tingsryd gick skilda vägar igår så har den grönvita klubben letat efter en ny spelare som kan göra skillnad.
 
Om det är den SHL-meriterade forwarden Christopher Bengtsson återstår att se - men han tränar nu med laget och kommer att vara med i helgens cup som är i Kristianstad. 
 
Christopher har spelat 60-talet matcher för Modo i SHL och även spelat för AIK och Södertälje sedan tidigare. Ifjol spelade han för det finska Liiga-laget KalPa där det blev 10 poäng på 59 matcher. 
 
Läs mer på TAIFs hemsida