It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

HockeyAllsvenskan: Tingsryds första träning närmar sig

 
            
 
 
Det börjar drar ihop sig nu - det är inte många dagar kvar nu när Tingsryd sätter igång sin första träning. Det är bara fyra dagar bort, alltså måndagen den 1:e augusti kl. 17.00. Sen har man gått ut på hemsidan att efter träningen blir det snack med nyförvärven i resturangen, även transatlanterna som då har anlänt till Tingsryd. 
 
Sedan kommer man köra internmatcher där supportrarna även är välkomna. Dessa internmatcher är på fredag och lördag nästa vecka. 
 
För er som inte riktigt har koll på när träningsmatcherna är kan plugga in det här nedan:
 
 
16/8 TAIF - Oskarshamn 19:00 Nelson Garden Arena
20/8 Troja - TAIF 17:00 Ljungby Arena
24/8 TAIF - Troja 19:00 Nelson Garden Arena
26/8 Turnering i Mora   Smidjegrav Arena
27/8 Turnering i Mora   Smidjegrav Arena
2/9 Cup i Kristianstad   Kristianstads Ishall
3/9 Cup i Kristianstad   Kristianstads Ishall
4/9 Cup i Kristianstad   Kristianstads Ishall
7/9 Oskarshamn - TAIF 19:00 Be-Ge Hockey Center
 
 
Nu taggar vi igång säsongen 16/17!
Visa fler inlägg