It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season - RYKTE: Amerikan på väg till Tingsryd?

 
Silly Season är i full gång men det har vart ganska tyst på TAIF-håll - fram tills i förra veckan där tre spelare kom in i Tingsryds trupp.
 
Men nu har jag fått uppgifter om att en amerikansk back vid namn Charlie Dodero ryktas vara på väg till Sverige och Tingsryd. Han har dom senaste säsongerna spelat i ECHL-laget Idaho Steelheads - men även i AHL-laget Syracuse Crunch. 
#1 - - 1923:

Vad i helvete?.. Vi behöver en skickligback ingen tvåvägsback, troligtvis kommer vi se ett lika dåligt powerplay den kommande säsongen också..