It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Skador på backsidan - Tingsryd plockar in kanadensare

 
Både Dodero lämnat av personliga skäl, Karlström är i KRIF och man har skickat Rukajärvi som numera är i Nybro Vikings. Och Björn Karlsson samt Hanhalsförvärvet Max Lindroth har kommit in. Det har ändå gått bra de senaste 7-8 matcherna och placera sig i detta nu på en elfteplats efter segern igår borta mot MODO.
 
Men man har fått lite backskador på både lagkapten Olsson samt Björn Karlsson (oklart när dom kommer tillbaka) - man har då spelat på sex backar, vilket gör att man nu agerar och stärker upp den sidan.
 
Till SMP (PLUS-artikel) beskriver sportchef Bergstrand den 24-årige kanadensaren Brenden Miller som en hyfsat storväxt tvåvägsback. Han kommer senast från spel i slovakiska ligan med 4 poäng på 25 matcher med laget Banska Bystrica. Miller har också spelat i nordamerikanska ligorna OHL, ECHL samt AHL. 
 
Så här säger Bergstrand till SMP (PLUS-artikel) angående när han kan bli spelklar:
''– Jag hoppas han är spelklar till matchen den 26 december (Pantern hemma), men skulle han bli klar till torsdagens match (Södertälje borta den 20 december) är det en bonus''
 
Läs mer på Tingsryds hemsida