It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

J18: Tingsryd vann stort mot Skövde - kontraktet säkrat

 
Tingsryds J18 som idag spelade en otrolig viktig match - vid seger efter full tid mot Skövde så skulle man säkra kontraktet (oavsett hur mötet Karlskrona - Oskarshamn skulle sluta)
 
Man startade på bästa sätt där Hampus Andersson startade målskyttet efter drygt tre minuter. Sen rullade det på, Mikkel Pedersen satte 2-0 - bara några minuter senare kom 3-0 genom Victor Sandström
 
André Gustafsson satte sedan 4-0 innan vi kunde skriva hem matchens första 20 minuter. 
 
Efter en mållös mittenperiod så satte Tingsryd gasen i botten och avgjorde definitivt matchen med både 5-0 och 6-0 - dessa mål gjorda av Felix Södersten och Hugo Nilsson.
 
Matchen slutade 6-1 till dom grönvita och säkrade därmed kontraktet för spel i J18 Elit Södra kommande säsong.
 
I och med att Karlskrona står på 15 poäng och IKO på 13 inför dagens match måste Oskarshamn vinna efter full tid, det räcker inte med två poäng alltså. 
 
Nu är det klart att Oskarshamn vinner efter full tid med 5-2 och skickar Karlskrona till negativt kvalspel. 
 
Ett stort grattis till J18-laget till säkrat kontrakt - starkt jobbat!
 
Visa fler inlägg