It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

J18: Storseger i måstematchen mot Skövde

 
I eftermiddag var det en måstematch för Tingsryds J18 då mötte jumbon Skövde. 
 
Och det var inga nerver på dom grönvita i början denna viktiga kamp. Man tog ledningen bara sex minuter in genom Felix Blomkvist - sen bara rullade det på 2-0 kom genom Fabian Martinsson, 3-0 genom Hugo Nilsson och Olof Andersson avslutade period ett med att göra 4-0.
 
Skövde är ett lag som kommer få kvala - dom är inte tillräckligt bra för serien då dom blivit överkörda i grundserien och nu även i fortsättningsserien. Även om bortalaget lyckas göra två mål i andra akten - så fortsatte hemmalaget att svara med att ha ledning med 6-2 inför avslutningsakten.
 
Tredje perioden blev en transportsträcka där Tingsryd gjorde ytterligare två mål som fastställde slutresultatet 8-2. Målskyttarna i andra och tredje var Jakob Jonsson x 2, Albin Ström och Victor Sandström
 
Otroligt viktigt för Tingsryd att få göra många mål då man inte alls fått målskyttet att lossna. Särskilt med tanke på sin målskillnad som minskade rejält nu och att man är inblandade i bottenstriden tillsammans med Oskarshamn och Karlskrona.
 
Övriga resultat:
Oskarshamn - Karlskrona  7-3
Malmö - Växjö  1-3
 
Visa fler inlägg