It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

J18 / J20: Så här ser spelschemat ut för juniorerna

 
Nämen hoppla i den stekheta sommaren. Jag är tillbaka. 
 
Truppen för A-laget är full sen en tid tillbaka och nu bara väntar man på den 1:e augusti när laget glider ut på isen. Ett inlägg om vad jag tycker om truppen kommer senare när det börjar närma sig.
 
J18 och J20 har fått reda på hur deras spelscheman kommer att se ut för säsongen 18/19. 
 
Tingsryds J18 inleder på bortaplan mot HV71 den 16 september - hemmapremiären blir mot Frölunda torsdag den 20 september. En mycket spännande premiärstart för J18 som har sin första träningsmatch hemma mot Oskarshamn den 12 augusti.
 
Se hela spelschemat för J18 Elit Södra här!
 
Även J20 inleder på bortaplan då Vita Hästen står för motståndet den 15 september - därefter blir det hemma mot Borås som spelas lördagen den 22 september.
 
Intressant inledning för J20-laget som kommer att ha sin första träningsmatch hemma mot Karlskrona den 16 augusti i Nelson Garden Arena.
 
Se hela spelschemat för J20 Elit Södra här!