It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Playoff till J20 SuperElit: Förlust i första matchen - så här ser ni andra matchen

 
I torsdags var det första matchen av tre när Tingsryd mötte Mora i Nelson Garden Arena. 
 
En match där Tingsryd fick Mora dit dom ville och hade en 2-0 ledning efter mål gånger två av backen Lukas Fredin. Men bortalaget kom tillbaka då man tryckte på mot TAIFs keeper Didrik Jansson - men fick endast två puckar förbi Jansson efter 40 spelade minuter. 
 
Mora tog tidig ledning i tredje perioden och det kändes som att Dala-laget skulle ta hem match ett. Men med ungefär tre minuter kvar kvitterade backen Elias Gunnarsson för hemmalaget.
 
Allt lutade åt förlängning i den här matchen men Tingsryd var inte vakna när Mora med 1 1/2 minut satte 4-3 och sen 5-3 i tom kasse. 
 
Nu krävs två segrar för Tingsryd uppe i Dalarna om man ska avancera till högsta J20-serien.
 
Matchen spelas ikväll 19.00 - en match som kostar 79 kr som ni kan se HÄR!