It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season - OFFICIELLT: Miljonmannen Tex och offensiva Ahl klara

 
Det fortsätter att ramla in nya spelare till Tingsryd och igår så blev den ena målvaktsposten klar.
 
Tex ''Miljonmannen'' Williamsson är målvakten som är signad för TAIF kommande säsong. Lammhultssonen som också för övrigt under Bingolottos uppesittarkväll vann en miljon. Tex spelade ifjol i Leksand då han var utlånad från SHL-laget Malmö och gjorde en utmärkt säsong.
 
Han har spelat i andra klubbar som Pantern och Tyringe för att nämna några. 
 
Läs mer här!
 
Och för bara någon timme sen blev den SHL-meriterade forwarden Filip Ahl klar för klubben.

Den 20-årige Ahl har HV71 som moderklubb och har dom senaste säsongerna spelat i WHL för klubben Regina Pats samt ifjol i SHL för Örebro. Men han var även under fjolåret utlånad till HA-laget BIK Karlskoga där han stod för 15 poäng på 29 spelade matcher.
 
Läs mer här!