It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

J20 nollade Vita Hästen igen - fortsatt serieledare

 
Tingsryds J20 hade i eftermiddag match hemma mot sjundeplacerade Vita Hästen. Ett lag som man besegrade med 5-0 borta i seriepremiären. Norrköpingslaget hade 10 poäng efter åtta spelade matcher innan dagens tillställning.
 
Det blev en tajt match där Tingsryd tog ledningen i första perioden genom Hampus Andersson. En mållös andra så blev det sen en mer dramatisk avslutning i tredje akten men Felix Berggren satte 2-0 och gav laget lite andrum. 
 
Men bortalaget skapade chanser och fanns möjlighet till en reducering men en storspelande Emil Cederlund i TAIFs kasse hade stängt butiken denna dag. 
 
Tingsryd höll undan och gjorde även 3-0 i tom kasse genom Hampus Andersson när Vita Hästen chansade mot slutet av matchen. Segern innebär att man behåller serieledningen på bättre målskillnad än länsrivalen Troja/Ljungby - som för övrigt vann med 5-2 hemma mot Mölndal idag.
 
Övriga resultat:
Troja/Ljungby - Mölndal  5-2
Halmstad - Oskarshamn  4-3 efter straffar
Mariestad - Borås  3-2
Skövde - Grästorp  4-3 efter straffar