It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season: Kontrakt med MacMillan avslutas - klar för ny klubb

Innan gårdagens match så gick TAIF ut på sin hemsida med att MacMillan och föreningen i samförstånd avslutat kontraktet. Mark som var en tilltänkt poänggörare, men har inte fått det att stämma i inledningen av säsongen. 
 
Och det är inte mer än rätt att göra så här när det inte riktigt funkat för en spelare som MacMillan - som för övrigt är klar för en ny klubb. EC Kassel Huskies i tyska andraligan blir forwardens nya adress och önskar han all lycka till i framtiden.