It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season: Slovakisk landslagsman förstärker och Axman stannar

 
Igår så stod det klart att try-out spelaren Joakim Axman (senast i division 1-klubbarna Valbo & Hudiksvall) spelade till sig ett kontrakt efter fyra spelade matcher och 1+1 i poängprotokollet.
 
Och med det innebär att han kommer stanna säsongen ut hos Tingsryds AIF. Tycker att han har gjort otroligt bra ifrån sig i dom matcherna och kommer bli nyttig i fortsättningen. 
 
Läs mer på TAIFs hemsida
 
---
 
Inte nog med det så meddelade Tingsryd idag på sin hemsida att man förstärkt ytterligare. En slovakisk landslagsman vid namn Martin Réway som är ännu ett offensivt tillskott har meriter från AHL, KHL samt den schweiziska ligan.
 
Han blev draftad av NHL-klubben Montreal Canadiens 2013 i fjärde rundan. Han kommer senast från spel i slovakiska tredjeligan och klubben MHK Dolny Kubin där det endast blev en match. Ifjol spelade han för KHL-klubben Slovan Bratislava där det blev fem poäng (1+4) på 18 matcher. 
 
Martin kommer ansluta till klubben på fredag.